Potensia

List Price: $19.90

Add to Cart

www.potensia.com

About the author:
Tina Hessel har sin egen klinikk og arbeider som veileder/coach, fysioterapeut, UHM© Pilates instruktør og som lektor i funksjonell danseanatomi.

Potensia
 

Å leve etter hjertets budskap

Authored by Tina Hessel

'Potensia - Å leve etter hjertets budskap' handler om kvinner og menn, unge og gamle fra vidt forskjellig bakgrunn som hadde én ting til felles: De ønsket å komme videre i livet. Denne boken beskriver hvordan de arbeidet for å gjøre om på uhensiktsmessige tankesett som blokkerte, til hensiktsmessige tankesett som ga flyt og mestring. De lærte seg å kjenne etter i hjertet hva som føles riktig og hva som ikke føles riktig.
Hjertet lyver aldri!
Selvinnsikt aktiveres når du leser denne boken. Gjennom bevisst å integrere følelsene dine og dette nye tankesettet i ditt daglige liv kommer du til å innse hva som er riktig for deg, slik at du kan ta fram ditt potensial. Du vil oppleve at du endelig «eier» tankene dine - og du vil begynne å få tillit til deg selv og ha mot til å være den du egentlig er.
Potensia© metoden vil vise deg det som det til syvende og sist dreier seg om i alle situasjoner: Når du kommuniserer med dine egne følelser, er det også mulig å kommunisere med andre på en troverdig måte.


Publication Date:
2011-08-31
ISBN/EAN13:
8299861314 / 9788299861311
Page Count:
204
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
5.5" x 8.5"
Language:
Norwegian
Color:
Black and White
Related Categories:
Self-Help / General
Site Help Order Help Policies Contact