Estima per a tres

List Price: $6.00

Add to Cart
About the author:
1. m. Nombre de origen Hebreo (Dios es mi juez). 2. Naturaleza emotiva y activa. 3. Entusiasta de la cama en muchas de sus variedades, sobre todo con la pareja. 4. Exigente consigo mismo. 5. Librepensador de alta responsabilidad moral y social. 6. Apropiada noción de lo justo. 7. Amante de la cocina y los invitados a la mesa. 8. Se fija antes en un ordenador portátil que en una mujer. 9. Fiel hasta con la compañía de teléfonos. 10. Diluviano cuando las cosas se tuercen. 11. Admirador secreto de la belleza femenina. 12. Auto-crítico-analítico-didacta. 13. Antónimo de: egoísmo, avaricia, indiferencia, ostentación, mala fe, hipocresía, corrupción, intolerancia, tiranía, arrogancia.

Estima per a tres
 

Authored by Daniel Balaguer

SINOPSI
Podem amar a més d'una persona?. Seríem capaços de separar el sexe del desig o l'afecte i l'atracció de l'amor?. Segur que moltes persones han imaginat alguna vegada a ser infidels, inclús algunes han acabat llançant-se a les aventures extramaritals, provocant a vegades la ruptura dels vots del matrimoni o altres doloroses situacions de les què ningú vol parlar. Però al marge de viure o no una aventura, segur que hem experimentat atracció o desig per més d'una persona. Per què ha de suposar una ruptura conjugal que ens puga atraure una altra persona?. Es pot voler a la parella prou com per a consentir-li la seua satisfacció sexual amb una altra persona?. Seriem capaços de mantindre una altra relació amb el consentiment de la parella, i inclús participant amb ella?.
Sens dubte, totes estes qüestions a moltes persones els puguen paréixer massa atrevides, segurament perquè estem ancorats en les nostres pors, inseguretats i normes socials, que igualment partixen dels temors i interessos col*lectius dels individus que, prèviament a nosaltres, han anat formant una determinada societat. Ara bé, potser una última qüestió més important: Som capaços d'alliberar-nos dels nostres temors i del llast que ens han anat carregant les normes, costums i tradicions de la nostra societat?.

Així doncs, esta és una història amb marcat caràcter eròtic, que parla de matrimoni, de sexe, de desitjos, de fantasies, de passió, de confiança, de llibertat i del descobriment de noves experiències, que al marge de la norma, perseguixen la satisfacció sexual. Tot amb algunes pinzellades d'humor.
Comença amb un viatge de bodes al màgic Egipte, on a banda de tota l'exòtica bellesa de quant ens rodeja, es pretén ressaltar la bellesa i l'atractiu femení, que tants pensaments, desitjos i atencions acaben captivant en la ment de l'home. Però en el fil de la història, també pretén qüestionar-nos un poc el valor de la tradicional vida de casats i de practicar el sexe, i inclús anar un poc més enllà, tractant també de fer-nos veure que l'amor de parella, és més que un lligam sacramental, carnal o afectiu.


Publication Date:
2012-10-28
ISBN/EAN13:
1479257621 / 9781479257621
Page Count:
176
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
6" x 9"
Language:
Catalan; Valencian
Color:
Black and White
Related Categories:
Family & Relationships / Love & Romance
Site Help Order Help Policies Contact