Salvo

List Price: $16.99

Add to Cart
About the author:
Dick Maas is a Dutch producer, writer, director, composer.
He is known for movies like Down (aka The Shaft; Naomi Watts), Do Not Disturb (William Hurt, Jennifer Tilly), The Lift, Amsterdamned, Flodder, and Saint.
He writes thrillers and non-fiction books about film.
Dick lives in Amsterdam, Holland, with his wife, daughter and son.

Salvo
 

Authored by Dick Maas

On the day of a televised presidential debate, talk show host Susan Delaney and her blind daughter are harassed by two villains. Suddenly she finds herself in the middle of a plot to kill one of the presidential candidates.

Aan de vooravond van het grote televisiedebat tussen twee Amerikaanse presidentskandidaten, bereidt presentatrice Susan Delaney zich voor in haar afgelegen huis in de heuvels bij Los Angeles. Ze hoort een deur opengaan en verwacht haar blinde dochtertje; voor haar staan echter twee vervaarlijk uitziende mannen, die dreigend een pistool op het hoofd van haar dochtertje gericht houden. Ze duwen Susan een foto onder haar neus van een man die ze meteen herkent: het is Rodrigo deFelippe, de Zuid-Amerikaanse guerillastrijder die ze een jaar geleden heeft geïnterviewd. Nu wordt hij gezocht voor terreuraanslagen en hij schijnt in Amerika te zijn. Wanneer Susan ontkent dat ze contact met hem heeft gehad, ontstaat er een genadeloos gevecht op leven en dood...

"Terwijl Luiz de boormachine inruilde voor een scherp mes - kennelijk vond ook hij het welletjes vandaag - stroopte Alfredo de plastic handschoenen van zijn handen en liep hij naar de met geronnen bloed aangekoekte gootsteen. Hij draaide de kraan open en begon zorgvuldig zijn handen te wassen."

‘Is dit de outcome van Dick Maas als Sadist?’ – Theodor Holman

‘Bloedstollend? Dat zeker. Té bloedstollend als u het mij vraagt.’ – Volkskrant

‘Er zit in Salvo zoveel geweld, dat Maas de Gouden Strop - de prijs voor de spannendste Nederlandse roman - wel weer aan zijn neus voorbij zal zien gaan.’ – Trouw

‘Salvo is een gruwelijk boek, in de goede zin des woords.’ - Spanningsblog
Publication Date:
2012-09-07
ISBN/EAN13:
1479218626 / 9781479218622
Page Count:
208
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
6" x 9"
Language:
Dutch; Flemish
Color:
Black and White
Related Categories:
Fiction / Thrillers
Site Help Order Help Policies Contact