Cumunicarea cu Oamenii Dificili

List Price: $16.99

Add to Cart
About the author:
ROBERTA CAVA este proprietarul de Cava Consulting in Australia si prezinta seminarii, la nivel mondial, inclusiv sesiuni de ei: Confruntarea cu oameni dificili, care a fost prezentat la peste 55.000 de participanti. Ea este autoarea a 28 de carti si va fi scris mai mult.

Cumunicarea cu Oamenii Dificili
 

Cumsssecupecuurat

Authored by Roberta Cava

Sunt furiosi, agresivi, nerabdatori, nepoliticosi, insensibili sau prea sensibili, sunt oameni cu care e greu sa communicam. Comportamentul lor este suparator, interactiunea cu ei este obositoare. Ne sunt sefi, subordinati, prieteni sau rude. Nu-i putem ocoli, nu-i putem schimba Ce-i de facut?
Communicarea cu oamenii dificili est scrisa in beneficiul oricsrei personane care se confrunta cu astfel de situatii. Cartea ofera technici demonstrate pentru cooperarea cu ceilalti, reducerea stresului si a anxietatii si cresterea increderii si entuziasmului in toate relatiile profesionale. Veti experimenta un sentiment de implinire cand veti trata situatiile dificile cu bine. Seful, colegii si angajatii vor avea incredere in dumneavoastra va vor admira si se vor gandi de doua ori inainte sa va jigneasca, fiind mai deschisi in a va satisface dorintele.


Publication Date:
2014-07-31
ISBN/EAN13:
099256591X / 9780992565916
Page Count:
240
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
6" x 9"
Language:
Romanian; Moldavian; Moldovan
Color:
Black and White
Related Categories:
Business & Economics / Conflict Resolution & Mediation
Site Help Order Help Policies Contact