De Middag Dat Ze Stierf

List Price: $30.00

Add to Cart

De Middag Dat Ze Stierf
 

Een spookverhaal

Authored by Maria Johnsen
Edition: 2De Middag Dat Ze Stierf


Een spookverhaal

Emigreren was nooit een onderdeel van haar grote plan, maar het is een offer wat Maya meer dan bereid is te maken voor haar ouders.  Maar ze ondervindt dat wat een vreedzame overgang zou moeten zijn, meer  problemen met zich mee brengt dan ze hoopte. De dood van haar ouders in een tragisch ongeval lijkt het toppunt van de problemen, maar Maya is onvermurwbaar in het vinden van een levenswijze voor zichzelf.  Het lot zegent haar met de kennismaking met een jonge man, Tor, die weigert toe te staan dat haar ziel wankelt.

 
 In haar betoverende novelle weeft Maria Johnsen een verhaal van een onwaarschijnlijke samenkomst die zich over  jaren van tumult afspeelt.

Tussen haar onwil om te volledig te assimileren  in buitenlandse cultuur, lange periodes van werkloosheid en de worsteling een gepassioneerde relatie te onderhouden, wordt Maya vatbaar voor het bovennatuurlijke. Als deze schadelijke krachten vat proberen te krijgen op haar kwetsbare ziel, moet ze proberen om de obstakels te overkomen, wil ze ooit vrede vinden.  Veel leesplezier!Redactionele beoordelingen

"Ik heb het in een dag geheel uitgelezen;Het is een heerlijk boek om op een regenachtige dag te lezen De manier van schrijven is op een persoonlijke en fijne manier. Als je van romantische boeken houdt is dit zeker een aanrader...voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten."  Richard Van Es
 

"Het verhaal begint met Maya die een nieuw leven probeert te beginnen in Noorwegen. Helaas gaat dat niet zo best. Wonen in een ander land is niet zo makkelijk, vooral als je de taal niet machtig bent. Er gelden ook andere gewoontes, normen, enzovoorts.

De lokale bevolking schijnt ook niet zo vriendelijk te zijn tegenover buitenlanders zoals Maya. Discriminatie speelt een rol tijdens het vinden van een baan. Althans, dat is de indruk die Maya heeft en dat is van invloed op haar.

De lezer kan hier symphatiseren met Maya, aangezien wij thans leven in een periode waar het slecht gaat met de economie in de wereld. Erger nog is wanneer haar ouders op een tragische wijze omkomen tijdens een ongeluk. Dit alles maakt dat Maya zich niet prettig voelt in Noorwegen en graag ergens anders zou willen zijn.

De komst van Tor is een opluchting voor Maya met wie ze een relatie begint. Toch kan zelfs zijn aanwezigheid er niet voor zorgen dat het beter gaat in Noorwegen. Maya besluit dan ook om het ergens anders te proberen. Tor kan echter niet meegaan met haar en de relatie komt dan ook ten einde tot grote teleurstelling van Maya.

Dat is echter niet het einde voor Tor en Maya. Maya ontdekt iets over Tor waarvan ze eerder niet op de hoogte was. De twee blijken voor elkaar bestemd te zijn en het lot zorgt ervoor dat ze elkaar dan ook weer tegenkomen.

Kortom, ik kan het hele verhaal niet vertellen. Als je wilt weten hoe het allemaal teweeg gaat komen, dan moet je het boek zelf lezen. Het is een goed verhaal en zeker de moeite waard" John koop dit boek op.

 
Publication Date:
2014-09-19
ISBN/EAN13:
150244514X / 9781502445148
Page Count:
72
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
6" x 9"
Language:
Dutch; Flemish
Color:
Full Color
Related Categories:
Fiction / Romance / Paranormal
Site Help Order Help Policies Contact