Tesla metamorfoza

List Price: $33.30

Add to Cart

Tesla metamorfoza
 

za license i evoluciju

Authored by Anja Petrovic
Edition: 1

U traganju za razumevanjem 'cuda', ova knjiga nudi nova saznanja. Objasnjenja postoje u savremenim naucnim istrazivanjima i drevnim mudrostima. Tesla metamorfoza(r) privlaci veliko interesovanje zbog fascinantnih izlecenja, uticaja na evoluciju ljudske svesti, kao i zbog nekih sasvim novih fenomena jedinstvenih za ovu metodu iscelivanja. Predmet knjige se prosiruje na razumevanje alternativne medicine u celini i povezivanje nauke i spiritualnosti. Licna iskustva su iskazana duhovito i sa detinjom iskrenoscu. "Ova prica je istinita. Ja živim tu pricu i ona je u meni ponovo probudila radoznalo dete. Sve je pocelo kao bajka, bajka koja je kasnije naucno potvrdjena,"kaze Anja.

Duh Nikole Tesle je prozet kroz citavu knjigu, sto joj daje novu dimenziju. Genijalnost njegove nauke je u njegovoj spiritualnosti. Tesla, covek koji je postavio osmove sve savremene nauke, je rekao: "Onoga dana kada nauka pocne da proucava nematerijalne fenomene, za jednu deceniju ce postici vise nego za sve prethodne vekove svoga postojanja."

* Postoji i verzija ove knjige u crno-beloj stampi, sa pristupacnijom cenom, a i izdanja na engleskom jeziku. Slike u boji potvrdjuju nove fenomene vezane za Tesla metamorfozu. Vise informacija cete naci na sajtu TeslaMetamorphosis.com


Publication Date:
2015-07-10
ISBN/EAN13:
8676142963 / 9788676142965
Page Count:
256
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
6" x 9"
Language:
Serbian
Color:
Full Color
Related Categories:
Body, Mind & Spirit / Healing / General
Site Help Order Help Policies Contact