RCR arquitectes ...per ells mateixos . scalae

List Price: $9.00

Add to Cart
About the author:
scalae documenta, difon i estimula el debat, la crítica i la recerca d'arquitectes i agents vinculats amb el relat, la constitució i la construcció d'arquitectures que acomoden i fan possible la vida i les aspiracions de les persones.
Fèlix Arranz, arquitecte i professor a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya, és director i editor de scalae.

RCR arquitectes ...per ells mateixos . scalae
 

conversa - matisos - expressió

Authored by Félix Arranz
Edition: 1

Cinquè exemplar de la col·lecció internacional d'ebooks d'arquitectura i arquitectes de scalae: RCR arquitectes, premi Pritzker 2017, il·lustren i declaren un univers compartit de creativitat i vida, detallant el que fonamenta els seus principis, maneres i situacions. La Garrotxa i un sentit molt precís de l'artesania s'entremesclen amb un sentiment explícit sobre la natura i l'universal que obre comentaris, propostes i activitats que assenyalen el genuí dels tres d'Olot, possiblement un dels estudis contemporanis d'arquitectes catalans més significats, que transita pel camí de les arquitectures que se situen conscientment fora de temps.


Publication Date:
2017-03-03
ISBN/EAN13:
1544098189 / 9781544098180
Page Count:
124
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
4.72" x 6.5"
Language:
Catalan; Valencian
Color:
Black and White
Related Categories:
Biography & Autobiography / Artists, Architects, Photographers
Site Help Order Help Policies Contact