Álvaro Siza Vieira ...per ell mateix · scalae

List Price: $12.00

Add to Cart
About the author:
scalae documenta, difon i estimula el debat, la crítica i la recerca d'arquitectes i agents vinculats amb el relat, la constitució i la construcció d'arquitectures que acomoden i fan possible la vida i les aspiracions de les persones.
Fèlix Arranz, arquitecte i professor a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya, és director i editor de scalae.

Álvaro Siza Vieira ...per ell mateix · scalae
 

conversa · matisos · expressió

Authored by Félix Arranz
Authored with Álvaro Siza
Edition: 1

Setè exemplar de la col·lecció internacional de ebooks d'arquitectura i arquitectes de scalae. Álvaro Siza Vieira comparteix un viatge, màgic i travessat pels més profunds sentiments, als fonaments dels seus principis, maneres de fer i situacions resultants com a ciutadà, com arquitecte i... com a escultor. Al repassar la seva trajectòria parla, fuma, canta, relata les seves tribulacions o protesta pel que considera mancat de sentit, mentre simultàniament dibuixa el perfil d'una esvelta dona que evidencia el plaer tranqul de qui ha bridat, essent les dos copes presents a la delicada escena.
Un viatge, així, que abasta la vida pròpia i la memòria, apurades en un temps contant, passat, present i futur simultanis, de l'apreci personal del mestre de Porto per les persones que des del reconeixement o des del silenci han sigut i han de seguir essent part del seu horitzó. Persones i arquitectures que palpiten en les mans d'un incansable dibuixant, arquitecte, escultor, enamorat, com a bon portuguès, dels mars de la bellesa i de la vida.


Publication Date:
2017-03-27
ISBN/EAN13:
154498460X / 9781544984605
Page Count:
126
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
4.72" x 6.5"
Language:
Catalan; Valencian
Color:
Black and White
Related Categories:
Biography & Autobiography / Artists, Architects, Photographers
Site Help Order Help Policies Contact