Fantomele din Tarragona

List Price: $9.99

Add to Cart
About the author:
Michael (Miguel) Riche-Villmont, istoric si eseist, un scriitor al misterelor si, in acelasi timp, un scriitor romantic al spiritului nobiliar si cavaleresc!
Autor de literatura hispano-franceza, a scris si publicat lucrari, romane si articole istorice, in limbile spaniola si franceza, avand ca subiect cavalerismul medieval francez si iberic si ordinele cavaleresti. El este si autor de romane politiste, de dragoste si actiune, bine cunoscute datorita stilului inconfundabil de a crea o succesiune logica si coerenta intre evenimentele si actiunile petrecute in evul mediu si urmarile lor din zilele noastre. In cartile lui, personajele medievale interactioneaza, prin mijloace misterioase, uneori magice, cu eroi de astazi, generand intamplari deosebite, iar aventurile cavaleresti determina, peste timp, desfasurarea unor actiuni politiste, in zilele noastre. Recurgand la fictiune, el descrie evenimente si personaje reale din perioada medievala, utilizeaza expresii verbale adecvate epocii, ceea ce face ca cititorul sa traiasca atmosfera vremurilor de mult apuse. Iar misterul si neprevazutul fac aproape normala calatoria imaginara din lumea secolelor trecute, in lumea noastra, cu bunele si relele ei. Totodata, logica si naturaletea actiunilor eroilor cartilor sale il fac pe cititor sa patrunda firesc in lumea spiritelor, sa le inteleaga prezenta in lumea materiala ca pe un fapt firesc. Desi spiritele misterioase, fantomele care se materializeaza, induc teama, in cartile autorului spiritele sunt benefice, lupta cu raul pentru salvarea celor in primejdie.
Si, folosind ca pretext prezentarea unor aspecte de viata din zilele noastre, ale urmasilor vechilor cavaleri, autorul pune in oglinda valorile spirituale si modul de viata traditionale, cu cele de astazi, lasand cititorul sa le aprecieze, sa le accepte sau sa le respinga.
Pastrand caracterul de romane politiste si cavaleresti, autorul descrie adevarate povesti de dragoste, cu eroi cavaleri si castelene, cu urmasii lor, povesti misterioase in care, din nou, apar magia si paranormalul.
Multe din intamplarile descrise in carti, multe din personajele istorce, au o baza reala, ceea ce face romanele si mai atractive. Astfel, autorul Michael (Miguel) Riche-Villmont pune in evidenta istoria bogata, eroica, a tinuturi iberice si france, a locuitorilor acestora, a familiilor nobiliare care au participat la scrierea istoriei.

Fantomele din Tarragona
 

Authored by Michael Riche-Villmont
Edition: 1

"Fantomele din Tarragona", Thriller, carte de dragoste romantica, plina de mister si paranormal, ne arata o mica parte din istoria statiunii turistice Salou, Costa Dorada, Tarragona. In ea ne este descrisa o frumoasa legenda din vechea istorie a Cataloniei, istorie cu efecte pana in zilele noastre, cu eroi si fantome, cu traditii si obiceiuri din Catalonia. Este o adevarata carte a provinciei Tarragona.
Fantomele din Tarragona" ne trimite in Peninsula Iberica, invaluindu-ne cu o urma fina de parfum romantic, spaniol. Si de nostalgie dupa vremurile cavalerismului catalan, vremuri cand, dupa drame si suferinte, binele invingea intotdeauna, atat in dragoste, cat si in viata sociala. Este o oglinda a spiritului spaniol, loial, curajos, vesel si optimist. Cartea descrie, intr-un stil natural, mai mult decat atractiv, intamplari dramatice si, in acelasi timp misterioase, din viata unei familii spaniole, in perioada tumultoasa a Renquista, pliata pe o actiune politista din zilele noastre.


Publication Date:
2017-05-17
ISBN/EAN13:
1547005297 / 9781547005291
Page Count:
164
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
6" x 9"
Language:
Romanian; Moldavian; Moldovan
Color:
Black and White
Related Categories:
Fiction / Hispanic & Latino
Site Help Order Help Policies Contact