Dracfried: Dracula versus Diesel

List Price: $59.00

Add to Cart
About the author:

Cornel Stan ţine cursuri despre mobilitatea viitorului, din Saxonia şi Paris, până în California şi Transilvania.
După două duzini de cărţi de specialitate, scrise în limba germană, publicate de gigantul editorial Springer şi traduse în mai multe limbi, el a publicat în 2015 în limba germană primul său roman, Automacher, care se bucură de mult interes din partea cititorilor. Cariera de scriitor continuă cu Dracfried: Dracula versus Diesel (2016), scris de asemenea în limba germană. Dracfried se dovedeşte un fascinant erou.

Cornel Stan a tradus în limba română cele două romane ale sale, iar Editura Coresi SRL le-a publicat în 2017 sub imprintul său WWW.CORESI.NET şi le-a lansat la Târgul Internaţional de Carte Bookfest 2017 (Bucureşti).

Cele două cărţi, Creatori de automobile şi Dracfried: Dracula versus Diesel, romane de acţiune, de aventuri şi de dragoste, oglindesc cunoştinţele vaste ale autorului în domeniul automobilelor prezentului şi ale viitorului, precum şi fascinanta lume a industriei mondiale de automobile în care Cornel Stan este de-al casei.

În prezent, Editura Coresi SRL are în pregătire versiunea în limba engleză a ambelor romane, în traducerea Adrianei Crăciun. Ele se vor lansa în cursul lunii octombrie 2017.


Dracfried: Dracula versus Diesel
 

Roman. Editia color

Authored by Cornel Stan
Edited by Vasile Poenaru
Translated by Cornel Stan
Edition: Color

Dracfried: Dracula versus Diesel. A Novel

This book is in Romanian. It is a captivating novel about a modern hero connected to Count Dracula of Transylvania as well as the scandals in the car industry.

În plin curs al unui imens scandal internaţional în lumea automobilelor, provocat de manipularea emisiilor de poluanţi, un tânăr şi viteaz erou aspiră din Transilvania la stele: Siegfried – luat în râs, dar şi temut –, sub porecla de Dracfried.
Pe drumul lui, Dracfried nu călăreşte pe mătură, ci pe o motocicletă cu tehnică absolut vizionară.
Eroul nu este magician, dar se măsoară cu graniţele fizicii, pe care le utilizează pentru a crea sisteme revoluţionare de propulsie.
Existenţa lui este însă determinată de o formă de metafizică, fascinantă şi inexplicabilă, care pare a avea ceva cu legendarul Conte Dracula al Transilvaniei.

Până când, într-o zi…
Publication Date:
2017-05-31
ISBN/EAN13:
1547027916 / 9781547027910
Page Count:
324
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
5.5" x 8.5"
Language:
Romanian; Moldavian; Moldovan
Color:
Full Color
Related Categories:
Fiction / Fantasy / Contemporary
Site Help Order Help Policies Contact