Creatori de automobile

List Price: $19.99

Add to Cart
About the author:

Cornel Stan ţine cursuri despre mobilitatea viitorului, din Saxonia şi Paris, până în California şi Transilvania.
După două duzini de cărţi de specialitate, scrise în limba germană, publicate de gigantul editorial Springer şi traduse în mai multe limbi, el a publicat în 2015 în limba germană primul său roman, Automacher, care se bucură de mult interes din partea cititorilor. Cariera de scriitor continuă cu Dracfried: Dracula versus Diesel (2016), scris de asemenea în limba germană. Dracfried se dovedeşte un fascinant erou.

Cornel Stan a tradus în limba română cele două romane ale sale, iar Editura Coresi SRL le-a publicat în 2017 sub imprintul său WWW.CORESI.NET şi le-a lansat la Târgul Internaţional de Carte Bookfest 2017 – Bucureşti.

Cele două cărţi, Creatori de automobile şi Dracfried: Dracula versus Diesel, romane de acţiune, de aventuri şi de dragoste, oglindesc cunoştinţele vaste ale autorului în domeniul automobilelor prezentului şi ale viitorului, precum şi fascinanta lume a industriei mondiale de automobile în care Cornel Stan este de-al casei.

În prezent, Editura Coresi SRL are în pregătire versiunea în limba engleză a ambelor romane, în traducerea Adrianei Crăciun. Ele se vor lansa în cursul lunii octombrie 2017.


Creatori de automobile
 

Roman

Authored by Cornel Stan
Edited by Vasile Poenaru
Translated by Cornel Stan
Edition: 1st international

Carmakers. A Novel

This book is in Romanian. It is a fascinating novel about the conflicts and tension within the car manufacturing industry.
The German edition of this book is available here: https://www.createspace.com/7077585

Creatori de automobile – bărbaţi şi femei înzestrate cu imaginaţie debordantă, putere de creaţie, perseverenţă, disciplină, dar şi cu pasiuni, visuri şi temeri.
Ei inventează şi dezvoltă maşinile viitorului, fie acestea cu propulsie electrică, cu pile de combustie şi hidrogen, fie mixte sau chiar cu turbine de gaz, ca la avioane.
Doi giganţi de pe piaţa autoturismelor fac să se confrunte două dintre cele mai riscante concepte de automobil.
Procesul prin care aceste concepte iau fiinţă ne poartă prin fabrici, institute şi aeroporturi, peste munţi, insule şi oceane – din Berlin, Paris şi Detroit până la San Francisco şi Sydney.
Drumul acesta este impregnat de un maximum de tensiune, dinamică, intrigi si iubire.

„Cărţi de specialitate despre autoturisme sunt destule, dar cărţi literare captivante?
În romanul
Creatori de automobile, profesorul universitar Cornel Stan ne oferă o viziune din interior asupra lumii industriei producătoare de maşini tractate de Cai Putere.”
(Sursa: Haiko Prengel, www.welt.de)

„Aş dori prin această carte să torn benzină - pardon, alcool şi hidrogen - în foc şi să înfierbânt dezbaterea actuală privind mobilitatea viitorului.”
(Sursa: Cornel Stan, www.welt.de)
Publication Date:
2017-06-01
ISBN/EAN13:
1547065672 / 9781547065677
Page Count:
324
Binding Type:
US Trade Paper
Trim Size:
5.5" x 8.5"
Language:
Romanian; Moldavian; Moldovan
Color:
Black and White
Related Categories:
Fiction / Action & Adventure
Site Help Order Help Policies Contact